Ana Sayfa » , , » Galaxy S IV, Browsermark 2.0 Testinde En İyi Sonuca İmza Attı!

Galaxy S IV, Browsermark 2.0 Testinde En İyi Sonuca İmza Attı!

Yazar Unknown on 28 Şubat 2013 Perşembe | 23:35


Daha önce bir dizi test raporlarında farklı işlemci birimleriyle ortaya çıkan Galaxy S IV’ün şimdide Browsermark 2.0 test sonucu ortaya çıktı. Tarayıcı testinden 2710 puan aldığı bildirilen Galaxy S IV son dönemin en popüler modellerini geride bırakmayı başarıyor.

Test raporunda GT-I9500 olarak isimlendirilen telefonda kullanılacak işlemcinin bölgelere özel farklılık sunacağı iddia ediliyor. ARM’ın big.LITTLE teknolojisi üzerine inşa edilen 4 çekirdekli Cortex-A15 ve 4 çekirdekli Cortex-A7 olmak üzere iki farklı hızda işlemcide görevi yürüten Exynos 5 octa’nın uluslararası versiyonda kullanılacak işlemci olduğu bildirilirken; söz konusu işlemci Cortex-A7 birimi ile enerji verimliliği sağlarken, A15 mimarisinde ise yüksek performans vaat ediyor. LTE destekli ülkelerde ise Qualcomm 600 işlemcinin kullanılacağı belirtiliyor.
Tarayıcı performansında elde edilen yüksek skor, kapasitesi arttırılacak pil, enerji verimliği ve üstün performans sunan işlemci, sunulacak yazılım desteği, alt piksel dizilimi değiştirilmiş Full HD Super AMOLED ekran, geliştirilmiş Touchwiz arabirim ve 13MP çözünürlükte Xperia Z özellikleri sunan kameranın telefonda yer alması sağlandığında Galaxy S IV, yılın ilk dönemine hatta 2013 yılının tamamına damga vurabilir.


0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yorumlar

logo

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Profesyonel Web Master Blogu..| Işığı Sönmeyen Tek Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..